Vidutinis atlyginimas (63 mėn.) 634.27 €
👇 Palygink įmones 👇

Komandos dydis - 14
👇 Palygink įmones 👇

Autorius

2024 balandis

Karjera: Pradedant įsidarbinimu ir pirmais įspūdžiais, tai darbas ir įmonė pasirodo modernūs ir šiuolaikiški. Pradėjus dirbti, pasimato šiek tiek kitas įmonės įvaizdis. Trumpai tariant, tai įmonę vertinčiau, kaip turinčią potencialo, tačiau per daug taupančią ir stokojančią viską, ko pasekoje darbuotojai lieka nuskriausti. O pereinant prie detalesnio vertinimo, tai įmonėje yra tiek pliusų tiek minusų.

Darbas: Darbo pokalbio metu yra šiek tiek pagražinamas darbo pobūdis, kad tai bus tarsi švari, moderni įmonė, kurioje bus daiktai atnešami ir bus dirbama su stiliumi, mada ir apranga. Tačiau pradėjus dirbti supranti, kad "kartais" nuo drabužių, avalynės ir aksesuarų yra nukrypstama prie palapinių, pripučiamų valčių, dviračių dalių ir kitų sporto įrangos reikmenų, kuriuos tenka purvinus ir dulkėtus pačiam parsitempti, galit tik patys numanyti, kad dauguma šių daiktų sveria daugiau nei 10-15kg. Tad, darbinantis, patarčiau būtinai pasiteirauti ar bus dirbama TIK su drabužiais, nors nežinia ar jums pasakytų tiesiai šviesiai, kad nebus. Atėmus sunkius daiktus ir nesibaigiančias dulkes, galima teigti, kad darbas nėra sudėtingas (priklauso koks bus jūsų darbas, konkrečiai kalbu apie savo patirtį). Bendrai tariant, buvau gerai apmokyta, o galimybė dirbti su e-komercija buvo puikus šansas "prisijaukinti" šios srities darbą ir išmokti naudingų dalykų. Reikia nusiteikti, kad šioje įmonėje reikės dirbti labai daug skirtingų darbų, tai gali šiek tiek išmušti iš vėžių, tačiau tuo pačiu yra galimybė įgyti įvairialypės patirties.

Vadovai: Kadangi įmonėje yra du vadovai, jaučiasi itin skirtingas jų požiūris į darbo etiką ir pačius darbuotojus. Vienas iš vadovų, nors ir atrodo draugiškas ir malonus, tačiau yra manipuliatyvaus būdo ir turi savanaudiškumo tendencijų. Žinoma, juk suprantama, kad savame versle kažkiek neišvengiamai bus savanaudiškumo, tačiau mano nuomone, turi būti atrastas balansas, tarp savo "kailio" žiūrėjimo ir darbuotojų gerovės. Dėl šios vadovo savybės, dauguma darbuotojų kenčia tiek emociškai tiek fiziškai (dėl didelio darbo krūvio ir pastovaus skubinimo). Šis vadovas linkęs aštriai pasisakyti, kai po kai kurių replikų lieki tiesiog be amo. Kalbant apie kitą vadovą, jis kiek nuoširdesnis, tačiau taip pat turi savų ydų. Dažnai būdavo kalbama apie geresnes sąlygas darbuotojams, reikiamų priemonių pirkimą, darbo etikos svarbą, tačiau tai ir likdavo tik kalbomis, realių veiksmų dažniausiai nebūdavo imtąsi. Būdavo situacijų, kuomet tikrai kildavo klausimas ar vadovai patys tarpusavyje sutaria dėl tam tikrų klausimų ar idėjų. Vertinant iš teigiamos pusės, įmonėje bandoma sukurti aplinka, kurioje ryšiai tarp vadovų ir darbuotojų nėra hierarchiniai, nuolat yra skatinama reikšti savo nuomonę bei dalintis idėjomis (nors realiai jų niekas nepriimdavo kaip rimtų ir vertų apsvarstyti). Šių vadovų pliusas, tai, kad tikrai galima teigti, jog šie žmonės yra verslūs, turi nuolatinių idėjų kaip automatizuoti įmonės procesus, didinti pelną ir plėstis.

Kolegos ir darbo aplinka: Kadangi, darbuotojų kaita nemaža, kiekvienam atėjusiam čia dirbti, atmosfera ir kolegos gali būti kitokie. Man asmeniškai, su kolegomis šiame darbe, trumpai tariant, pasisekė. Susipažinau su tikrai įdomiais ir nuostabiais žmonėmis. Bendrai, kolektyvas paslaugus, malonus, kai reikia pagalbo [...]

Karjera: Valdžia visiškai nevertina darbuotojų, nors pastoviai kartoja kad visi tarsi viena šeima [...]

Karjera: TRINAMI KOMENTARAI. Kiekvieną kartą kai pakomentuoju, komentaras yra ištrinamas.
Labai nepatikima įmonė, kurioje, dėja, teko dirbti. Iš pradžių gražiai apsuka galvą įtikinedami, kaip pas juos faina ir kaip galima užsidirbti. Tačiau tiesa ta, kad darbuotojui yra mokamas minimumas, reikalaujama daug, nedaryti jokių klaidų. Sakoma už papildomus aprašymus galima papildomai užsidirbti, tačiau už kiekvieną klaida minusuoja tuos pinigus, tad mėnesio gale ir lieki tiesiog su minimaliu atlyginimu. O jei ir užsidirbti papildomai tuos 10 eurų jie yra sumokami grynais :)
Karjeros galimybių nėra, darbas monotoniškas, pagal savo noru [...]

Vidutinis atlyginimas (63 mėn.) 634.27 €
👇 Palygink įmones 👇

Komandos dydis - 14
👇 Palygink įmones 👇

Veiklos kodas: 464240

Veiklos rūšis: Drabužių ir drabužių priedų didmeninė prekyba

KARJEROS REITINGAS

REMIANTIS 3 DARBUOTOJŲ ATSAKYMAIS Į 38 KLAUSIMUS

DARBAS
VALDYMAS
PINIGAI
Darbuotojai [...]
+ + +
Valdžia [...]
+ + +
Atlyginimas [...]
+ + +

KATEGORIJOS

TINKLALAPIS

DARBO VALANDOS

Pirmadienis-Penktadienis 08:00-17:00.